Révész Éva

természetgyógyász

Személyre szabott terápiával

Révész Éva természetgyógyász, haj analitikus, fülakupunktúrás addiktológus, reflexológus vagyok. ETI vizsgával rendelkezem. Több mint 10 éve foglalkozom természetes gyógymódokkal, előtte az egészségügyben dolgoztam. Folyamatosan képzem magam, mindig a legjobbaktól tanulok.
Természetgyógyászként nem csak betegségekre figyelek, hanem a kiváltó okok felkutatására és azok kezelésére.

 

Az egész embert tartom szem előtt, holisztikusan vizsgálom, a megoldásokat is így keresem. A holisztikus szemlélet az embert nem bontja részekre, de még azt a kényelmet sem igényli, hogy egyazon embert ugyanolyannak tartson élete minden szakaszában. ezért teljesen személyre szabott kezeléseket kaphat, amelyek pontosan az Ön gondjait hivatottak megoldani.

Megelőzéssel egészsége érdekében

A probléma megelőzésére, korai felismerésére a testi, lelki egyensúly, harmónia helyreállítására, helyezem a hangsúlyt. Sokkal könnyebb problémát megszüntetni, ha csak az elején járunk!

Ezért is szeretem a biorezonanciás diagnosztikai és terápiás módszert, mert segítségével még a probléma kialakulása előtt képet kapunk a szervezet egészségi állapotáról, és ha szükséges kezelni is tudjuk, vagy megfelelő szakellátás segítségét kérjük.

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján tudom, hogy a fizikai tünetek mögött, mindig van valamilyen érzelmi, lelki terheltség.

Ezért végeztem el a Theta Healing alap és haladó tanfolyamot, hogy meg tudjuk változtatni azokat a gondolatokat, hitrendszereket, érzéseket, szokásokat, viselkedési formákat, amelyek már nem szolgálják, a fejlődésünket vagy éppen korlátoznak, akadályoznak a továbblépésben.

Olvassa el, hogyan segítek Önnek egészséges maradni!

Természetgyógyászként célom a megelőzés (prevenció) illetve a gyógyulási folyamatainak segítése az orvosi terápiák mellett, az emberi szervezet energetikai egyensúlyának helyreállítása.

A negatív információk eltávolítása, a pozitív információk bevitele a sejtek egészséges rezgésének helyreállítása, az energiaáramlását gátló blokkok oldása, az öngyógyítás folyamatának beindítása pl.akupunktúra, masszázs, biorezonancia, mágnesterápia.

Azért dolgozom, hogy Ön jól érezze magát és ez így is maradjon!

Kérjen időpontot, küldje el kérdését, üzenetét:

TOP
Küldjön üzenetet, kérjen időpontot itt!
Hamarosan válaszolok Önnek. Kérem adja meg az alábbi adatokat és nyomja meg a küldés gombot!