Biorezonancia, mágnesterápia

egészsége védelmében

Terápia az egészsége védelmében

A készülék használatának fő célja, hogy az emberi szervezet valamennyi fiziológiai rendszerének működési állapotáról gyors képet kapjunk.
Szív és érrendszer, légző rendszer, emésztőrendszer, húgy és ivarrendszer, mozgatórendszer, idegrendszer, hormonrendszer.

Szinte az összes fiziológiai rendszer működési állapotának meghatározása a lehető legrövidebb idő alatt, ami nem lehet több másfél óránál.

A következő feladatok végrehajtására alkalmas:

A vizsgált személy biofizikai állapotának felmérése, a homeosztázis multivariációs elemzése, egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban.
A szervezetben végbemenő működési és állapotbeli változások biofizikai értékelése.
Értékeli a mikro flóra biológiai aktivitását, kimutatja a lehetséges kórfolyamatok, betegségek, illetve kórokozók (vírusok, baktériumok, paraziták stb.) energetikai jelenlétét.
Non-invazív elemzés révén képet ad a vér instabil biokémiai állapotáról.
Észleli, kimutatja az allergéneket.
A különféle toxinok – táplálkozási, gyógyszerekből származó, légúti, kémiai vagy egyéb eredetű szennyező anyagok – spektrogramjait ugyancsak tartalmazza.
Azonosítja a szervezetet érő energetikai-információs terhelést (geopatikus sugárzás, elektroszmog, számítógép, mobiltelefon stb.)

Elemzi a szövetek sav–bázis egyensúlyát. Lehetőséget kínál az egyéni kezelési eljárás meghatározására, valamint a személyre szóló, leghatékonyabb elektronikus, illetve „információs gyógyszer”, vagyis spektronozóda kiválasztására.
Az elemzés menete egyszerű. Mivel az agy vegetatív szerkezetének elektromos aktivitása nem érhető el, a vegetatív agyi képleteket hanggal, elektromágneses rezgésekkel (a fejhallgatón keresztül), valamint vizuális stimuláló hatással aktiváljuk.
A vizuális aktivátorok támogatják az állandó és intenzív változásokat az adott szervvel kapcsolatban. Az agyból érkező jeleket a rendszer felerősíti, majd digitális kóddá alakítja át, így már alkalmassá válik arra, hogy információ formájában bejuttassuk a számítógépbe, és a vizsgált szerv virtuális anatómiai ábráján megfelelő színes szimbólumokkal jelezzük a vizsgálat menetét.

Az ábrákon megjelenő szimbólumok színe és elhelyezkedése attól függ, hogy az agyból érkező jeleknek milyen az intenzitása.
Ezek a szervezet egészségi állapotát, pontosabban a működési stressz különböző fokozatait tükrözik, valamint utalnak a kifejezett patológiai, vagyis kóros változásokra.
A gyorsteszt következő szakasza az energetikai vizsgálatot foglalja magában. Ennek alapja az, hogy a komputer memóriájában tárolt, különböző betegségeknek megfelelő rezgéseket, az úgynevezett etalon folyamatokat a program összehasonlítja a vizsgált személytől frissiben érkezett aktuális információkkal. A szoftver lehetővé teszi, hogy az energetikai diagnózist különböző módokon közelítsük meg: variancia analízissel, entrópia analízissel, multivariáns vagy lineáris analízissel, valamint grafikus ábrázolással (a betegségek virtuális modelljeinek grafikus ábrázolását a program összeveti azokkal az adatokkal, amelyeket a vizsgált személyről „vett le”).

A program nemcsak az egész testet képes anatómiai és hisztológiai szinten elemezni, hanem arra is módot ad, hogy minden egyes szerv egyéni metszeteit, valamint a közöttük fennálló kölcsönhatást vizsgáljuk.
Az állapotfelmérés megbízhatóságát legalább 5 különböző pozíció szavatolja. Minél közelebb van a vizsgált személytől származó információ a betegség virtuális modelljéhez, annál nagyobb az eredmények pontossága és megbízhatósága.
Figyelembe véve, hogy a 6-féle szimbólum közül, amelyeket a program használ, 4 valamilyen működési állapotot jelez, kimondhatjuk: a készülék lehetővé teszi, hogy a patológiai folyamatok kialakulásának már a kezdeti stádiumait is rögzítsük. Az állapotfelmérés (gyorsteszt) következő szakaszában a program segítségével választhatunk a különféle készítmények (allopátiás, homeopátiás szerek, táplálék kiegészítők, gyógynövények) rezgésképei közül.

A program egyben megadja, hogy az adatbázisban szereplő szerek közül melyek a legalkalmasabbak az adott szerv állapotának javítására. Ez minden egyes beteg számára egyénileg, saját állapotát figyelembe véve történik. A gép képes automatikusan tesztelni, hogy egy-egy készítmény megfelel-e az adott beteg számára vagy sem.
A szoftverben eltárolt több ezer készítményen kívül, bármilyen más készítmény rezgéseit is tesztelhetjük oly módon, hogy az adott terméket elhelyezzük a magneto-optikai kamrában (külső vegeto-teszt). Ha az adott szer képes javítani a szervezet általános állapotát, akkor a készítmény javasolható a betegnek felhasználásra. A biofizikai NLS módszer segítségével elkészíthetők az úgynevezett spektronozódák, amelyek az adott készítmény rezgésképét tartalmazzák, és információs szinten fognak hatni az érintett szervre.

A programban hatalmas mennyiségű statisztikai adat áll rendelkezésre az egyes betegségek különböző nozológiai formáinak megoszlását illetően, az egyes korcsoportok, illetve nemek szerint. Ez lehetővé teszi, hogy az alapvetően fontos információkat abban az esetben is képesek legyünk kinyerni és feldolgozni, ha az adott betegnek csupán a nemét és az életkorát ismerjük.
E komplementer medicina a biofizika és informatika eredménye, így akkor is képes hatni, ha nem hisz benne. Ismerje meg a XXI. század modern gyógyszer- és vegyszerektől mentes módszereket.

Biorezonancia vizsgálatra és kezelésre való felkészülés

 • Két órával a Biorezonancia vizsgálat előtt lehetőleg már ne étkezzen (kivéve cukorbetegség esetén)!
 • A Biorezonancia mérés napján ne fogyasszon stimuláló, serkentő, nyugtató, altató szereket!
 • Kérjük, szíveskedjen magával hozni a rendszeresen szedett gyógyszereit!
 • Vitaminjait és a nem életszükségletű gyógyszereit, ha lehet, ne szedje be a Biorezonancia vizsgálat napján!
 • Fogyasszon elégséges folyadékot a nap folyamán (és a Biorezonancia kezelés után is)!
 • Kérjük hozza magával az esetleges zárójelentéseit, orvosi utasításait! A Biorezonancia (és bioenergetikai) kezelések során nem avatkozunk be az orvos által előírt terápiába, gyógyszerelésbe, együttműködve, kiegészítve alkalmazunk a gyógyhatású készítményeket és terápiát.
 • Ne krémezze, olajozza, dezodorozza be bőrét, ha lehet arcvizet se használjon!
 • Az elsődleges Biorezonancia vizsgálat 1 órát vesz igénybe.

A készülék alkalmazása fájdalommentes és ártalmatlan!

 • epilepszia
 • szívritmus-szabályzó
 • nagyobb fém implantátumok
 • akut fertőző, lázas betegségek, kivéve influenza
 • terhesség első 3 hónapja

A készülék alkalmazása fájdalommentes és ártalmatlan!

 • csak a páciens "saját" rezgései kerülnek felhasználásra
 • szelektív terápia fiziológiás és patológiás jelekkel
 • nem toxikus, gyógyszermentes eljárás
 • életkortól független alkalmazási lehetőséget nyújt
 • a kezelés fájdalommentes, mellékhatásai nem ismeretesek
 • az integratív, komplementer módszer jól kiegészíti a konvencionális, vagy hivatalos medicina korlátozott lehetőségeit
 • gyors és egyszerű kezelhetőséget biztosít fiatal és idősebb betegnek egyaránt
 • engedélyezett készülék Magyarországon

A biorezonancia vizsgálat egy alternatív módszer - a hagyományos orvosláson túl -, ami nem helyettesíti az orvosi diagnózist és nem váltja ki a hagyományos gyógyszeres  terápiát!

Olvassa el, hogyan segítek Önnek Magnetspace3d készülékemmel!

A Magnetspace3d egyedülálló biorezonanciás készülék, alkalmas a teljes emberi szervezet biofizikai állapotának felmérésére, vizsgálatára, információs szintű kezelésére.

Lehetővé teszi, hogy teljes szervezetének aktuális energetikai állapotát gyorsan és káros mellékhatás nélkül felmérjük. Ha megengedi, hogy megvizsgáljam, olyan problémákat előzhet meg, amelyek csak a jövőben jelentkezhetnek.

Zárja ki a kockázatokat és legyen nyugodt egészségét illetően! Küldje el kérdését vagy kérjen időpontot az alábbi gombra kattintva:

TOP
Küldjön üzenetet, kérjen időpontot itt!
Hamarosan válaszolok Önnek. Kérem adja meg az alábbi adatokat és nyomja meg a küldés gombot!