Frekvencia terápia - az élet frekvenciája

Hangoljuk újra egészségét!

Frekvencia terápia

Sok ezer évvel ezelőtt a kínaiak már tudták, hogy a test szervei meghatározott ritmus szerint dolgoznak és regenerálódnak. Ehhez energiára van szükségük. A fáradtság, a stressz, a különböző betegségek és a korral járó elhasználódás csökkenti a test saját energiatermelését.
A frekvenciával történő kezelés azonban képes lassítani, olykor visszafordítani a test romló folyamatait. Normális esetben persze semmi szükségünk nem lenne pótlólagos kezelésre. Hiszen a napfény, a pihenés, a tiszta víz és levegő, a friss, vegyszermentesen előállított élelmiszer és a Föld rezgése is segíti a sejtek megújulását.

Helyesebben szólva segítenék, ha okosan élnénk velük. Legtöbben azonban keveset tartózkodnak a levegőn, iparilag előállított élelmiszerekkel tömjük magunkat, betonházakban dolgozunk, a természet gyógyító ereje sajnos egyre kevésbé képes civilizált életünkre hatni. Az eredmény: örökös fáradtság, ingerültség, rossz közérzet, az immunrendszer gyengülése, s ennek következményei, a különféle betegségek.
A föld, a levegő, a vizek, a tűz, bolygónk és más égitestek, az élőlények valamennyien hatással vannak ránk.

A természetgyógyászok szerint az élő szervezet körüli tér elektromágneses sajátossággal rendelkezik. A szervek és az őket felépítő sejtek ugyanis rezonálásra képesek. Az EGÉSZSÉGES és kóros állapotok felismerhetők a rezonancia változásából, ráadásul az frekvencia változás megelőzi a biokémiai változásokat. Minden olyan módszer, legyen az megfelelő táplálkozás, a mozgás, vagy bármilyen relaxációs technika, amely energetizálja a szervezetet és működésbe hozza az immunrendszer saját, betegségelhárító mechanizmusát, segít egészségesnek, kortól függetlenül fiatalosnak maradni.

Miben rejlik a frekvencia terápia hatása?

A sejtek frekvenciával történő regenerálása a természet gyógyító mechanizmusán alapszik. A szervezetben az alacsony frekvenciájú impulzusok alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere, oldódik a stressz. A készülék képes semlegesíteni a káros környezeti hatásokat.
Szervezetünk 70 százaléka víz, amely ionokat tartalmaz.

Az ionok a frekvencia terápiára töltésük fügvényében reagálnak, a frekvencia terápia hatására mozgásba lendülnek, és elektromos áramot állítanak elő. Ez a EKG-, EEG,-EMG-vizsgálatok során jól látható és mérhető. A frekvencia terápia hatására az ionokban csatornák nyílnak meg, ezáltal a sejtek tápanyagellátása javul, ellenállóbakká válnak. A frekvencia terápia kezelés tehát kiegyenlíti a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát.

A kezelés káros hatások nélküli. Javítja a hajszálerek mikrokeringését, ezáltal a táplálék felszívódása és a salakanyagok ürülése javul. A kezelő programok változnak, aszerint, hogy az egész test harmonizálását, méregtelenítését, az anyagcsere gyorsítását, paraziták irtását, vérkeringés javítását vagy egyéb eredményeket kívánunk elérni.

Milyen panaszokra ajánljuk?

Legalapvetőbb funkciója a közérzet javítása, a szervezet energetizálása.

A frekvencia terápiás készülék nem minősül orvostechnikai eszköznek, semmilyen orvosi terápiát és kezelést nem helyettesít, hanem azok kiegészítői lehetnek bizonyos esetekben. Elsősorban wellness eszközök, amik az általános közérzet javításában nyújtanak segítséget!

Olvassa el, hogyan segítek Önnek Magnetspace3d készülékemmel!

A Magnetspace3d egyedülálló biorezonanciás készülék, alkalmas a teljes emberi szervezet biofizikai állapotának felmérésére, vizsgálatára, információs szintű kezelésére.

Lehetővé teszi, hogy teljes szervezetének aktuális energetikai állapotát gyorsan és káros mellékhatás nélkül felmérjük. Ha megengedi, hogy megvizsgáljam, olyan problémákat előzhet meg, amelyek csak a jövőben jelentkezhetnek.

Zárja ki a kockázatokat és legyen nyugodt egészségét illetően! Küldje el kérdését vagy kérjen időpontot az alábbi gombra kattintva:

TOP
Küldjön üzenetet, kérjen időpontot itt!
Hamarosan válaszolok Önnek. Kérem adja meg az alábbi adatokat és nyomja meg a küldés gombot!