Blood-space duál lézer

csütörtök, 03 március 2016 by

Az oxigén szállítását a vérben található zsírok vagy egyéb nemkívánatos anyagok gátolják. A lézeres orrüregi besugárzás a vörös vértestek normális elrendeződését segítheti, minek következtében azok több oxigént képesek elszállítani az egyes szervek és szövetek irányába. A Blood-space készülék egy félvezető-lézerterápiás műszer, mely segítségére lehet.

Bélbaktérium okozhat diabétesz -t

csütörtök, 03 március 2016 by

Amerikai szakemberek bebizonyították, hogy a Staphylococcus aureus baktérium jelenléte cukorbetegségre jellemző tüneteket idéz elő a nyulak szervezetében. A tudósok remélik, hogy eredményeik hozzájárulnak az új generációs antibiotikumok kifejlesztéséhez, amelyekkel akár meg is lehet majd előzni a 2-es típusú cukorbetegséget.

parazita

A paraziták titkos világa

csütörtök, 03 március 2016 by

Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a cikk sok olvasót meg fog döbbenteni, és a megdöbbenés még a kellemesebb tünetek közé tartozik majd. Az biztos, hogy ezt a tényfeltáró beszámolót nem érdemes étkezés közben olvasni. Viszont áttanulmányozni nem hogy érdemes, de életbevágóan fontos is lehet a legtöbb ember számára!

Ételt rendelő baktériumok

csütörtök, 03 március 2016 by

A baktériumok úgy viselkednek a bélrendszerünkben, mint a vendégek az étteremben: leadják a rendelést a gazdaszervezetnek, hogy mit is szeretnének enni. Egy szakmai összefoglalóból az is kiderül, hogy az édesítőszerek elpusztíthatják a jótékony baktériumokat, egy valóságos bélharc során.

TOP
Küldjön üzenetet, kérjen időpontot itt!
Hamarosan válaszolok Önnek. Kérem adja meg az alábbi adatokat és nyomja meg a küldés gombot!