Biorezonancia

Egészségre hangolva

"Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiában, frekvenciában és rezgésben"

Nikola Tesla

Érthetően a biorezonancia fogalmáról, működéséről.

A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.
A tudomány mai állása szerint, már idejét múlttá vált az a felfogás, miszerint az anyagi világ különálló és egymástól független szilárd testekből tevődik össze.
A modern tudomány ma már arról beszél, az általunk érzékelhető, fizikai síkon megtapasztalható világ egy igen bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló, érzékenyen összehangolt rendszer.

Ezen belül az emberi szervezet sem csupán egy molekulából felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye.

Lednyiczky Gábor
Hippocampus, Electromagnetic bio-communication

A biorezonancia jövő tudománya

A modern orvostudomány nélkülözhetetlen diagnosztikai módszereihez tartozik az EKG, EEG, EMG, amelyek a létfontosságú szervek pl. szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A legújabb kutatások eredményei a szervezet elektromos tevékenységének mérését tették lehetővé a biorezonancia elvén működő diagnosztikai és terápiás lehetőségekkel.
A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja, hiteles információkat kaphatunk komplex működéséről.

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk a megelőzésre, a mellékhatásoktól mentes gyógymódokra.
Holisztikus szemléletű kutatók, orvosok, természetgyógyászok szerint a biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legígéretesebb területe, sokrétűen alkalmazható, káros mellékhatások nélkül.

Schumann- hullám

biorezonancia alapjai a Schumann-hullámok elméletére épül:
A földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatások eredményeképpen egy rendkívül alacsony, 7.8 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon mindenütt (Winfried Otto Schumann, München, 1952).
A Schumann-hullámoknak 1978-ig nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, ekkor derült ki, hogy, megegyeznek az emberi agy alfa-hullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán jelentkeznek a hippocampusban.
Kiderült, a Schumann-hullámok az egész bolygónkat körbeölelő összefüggő és egységes elektromos mezőt alkotnak, így ez a rezgés a Föld összes emlősénél azonos.

A modern orvostudomány nélkülözhetetlen diagnosztikai módszereihez tartozik az EKG, EEG, EMG, amelyek a létfontosságú szervek pl. szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik.
A legújabb kutatások eredményei a szervezet elektromos tevékenységének mérését
tették lehetővé a biorezonancia elvén működő diagnosztikai és terápiás lehetőségekkel.
A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja, hiteles információkat kaphatunk komplex működéséről.

Elektromágneses (EM) tér

Szervezetünk sejtjeinek másodpercenként több ezer bonyolult kémiai folyamatot kell elvégezni, ezeket az elektromágneses tér váltja ki, szabályozza, hangolja össze.
A NASA kutatói felfigyeltek, hogy az űrállomásokon, ahol a föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul. Ennek a felismerésnek köszönhetően, a Schumann-hullámokkal megegyező elektromágneses mezőt gerjesztettek az űrállomásokon, hogy az űrhajósok egészségi állapotát fenn tudják tartani.

A kutatások során felismerték a lehetőségét annak is, hogy ezeknek az elektromágneses erőtereknek a szabályozásával a legénység egészségi állapotát a távolból felügyelni és szükség esetén gyógyítani is lehetséges.
A NASA érdeklődésének köszönhetően a biorezonancia kutatás felgyorsult.

A mérhető rezgések

Az emberi testet sejtek, szövetek alkotják, melyek mindegyike táplálkozik, energiát termel és funkciójának betöltése közben valamilyen anyagcsereterméket hoz létre. Sejtenként és másodpercenként közel 7.000 kémiai reakciót jelent. A sejtek minden biokémikus folyamatát megelőzi egy elektromágneses aktivitás.
Ez a kvantum-biológia.

A hullámok ereje

A biorezonancia alapját az a megállapítás képezi, hogy az anyagnak van egy materializálódott formája és van egy elektromágneses tulajdonsága is, ahogy a különböző elektronok mozognak a molekulákban, állandó kölcsönhatásban, kommunikációs összeköttetésben állnak a környezetükkel.
Az emberi szervezet több milliárd sejtből épül fel, számos folyamatnak kell egyszerre tökéletes sorrendiséggel megvalósulnia.

A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a sejtekkel elektromágneses EM jelek segítségével kommunikál. Az eljárás lényege, hogy ha bármilyen külső hatásra a sejtek hibás utasításokat kapnak, akkor ez az elváltozás mérhető és még idejében helyrehozható.

Interferencia

Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, és kioltás jelenségein alapul. A különböző hullámok találkozása során kialakuló jelenség, amelynek kimenetele attól függ, hogy a hullámok milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában.
Egyes hullámok erősítik, míg mások gyengítik vagy teljesen kioltják egymás hatását.

Sejtbeszéd

Popp kutatásai erősítették meg, hogy a sejten belüli és a sejtek közötti információáramlás nemcsak biokémiai molekulák segítségével, hanem fotonokon keresztül, vagyis tömeg nélküli fénykvantumokkal is történik. Ez az ultra gyenge sugárzás az élő szervezetben mindenütt jelen van, sőt az élettani folyamatok irányításában is részt vesz. Popp és más tudósok vizsgálatai nyomán tudjuk: minden sejtnek, szövetnek van biofoton-kisugárzása, és nemcsak az egészséges szövetnek, hanem a betegnek is vannak saját rezgései. Minden betegség egyúttal energetikai bevésődést, lenyomatot is létrehoz a szervezetben, amit „engram”-nak szokás nevezni.
Az utóbbi évtizedekben számtalan publikáció foglalkozott a rezonancián alapuló biológiai kommunikációs rendszerek hatásmechanizmusával és a speciális készülékek alkalmazhatóságával.

Ma már tudjuk, hogy minden biokémiai folyamat elektromágneses irányítás alatt áll. A sejtszinten azonosított belső jelkibocsátó központok: a DNS és a membránok. A sejtek egymás információ-kisugárzását csak nagyon szűk hullámhossz- és intenzitástartományban észlelik.
Az amerikai fizikus, R. Adey szerint, ha a sugárzás erősebb vagy gyengébb, mint ami a sejt érzékelő ablakának épp megfelel, akkor a sejt nem reagál rá.
Minden szerv, szövet és a hozzá tartozó élettani folyamat speciális, rá jellemző frekvencia-tartománnyal rendelkezik, amely a saját hullámhosszon és amplitúdón keresztül befolyásolható. Ezen kutatási alapokon nyugszik minden biorezonanciás készülék.

Lényegében nem a hagyományos értelemben vett gyógyító eszközt kell látni benne, hanem egy olyan műszert, ami a természetes és egészséges frekvenciák programozott sugárzásával harmonizálja a szervek működését. Az általa kibocsátott elektromágneses szignálok, információk a testen áthaladva, a szövetekben elnyelődve gerjeszteni tudják az ott zajló biofizikai történéseket, amik a kémiai reakciók alapját jelentik. Ilyen módon a normál szöveti rezgések frekvenciái segítően hatnak a szervek működésére, harmonizálják azokat anélkül, hogy ezt érzékelnénk, s hogy ez erőszakos vagy veszélyes lenne a szervezetre nézve. A készülékkel közvetlenül tudunk hatni az elektromágneses biokommunkációs rendszerre, ezáltal a sejtekben és a szövetekben lezajló biokémiai folyamatok nagy pontossággal és célzottan befolyásolhatóak kémiai anyagok bevitele nélkül. (Forrás: Dr. Kohán József )

Víz emlékezete

Mennyi ideig tartható fenn ez az információ a sejtekben.
A vízmolekula segítségével a szervezet megőrzi a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket.
A vízmemóriának az információhordozó, tároló képessége függ a szervezet hidratáltságától.
A víz molekula dipólusos tulajdonsággal bír, azt jelenti, hogy az egyik oldala negatív, a másik oldala pozitív. A negatív a pozitívval kapcsolódik össze, így ezek a térben óriási variációs lehetőséggel képesek elrendeződni. Ez adja a sejtek biológiai emlékezetét.

A tároló nem örök, a külső környezeti hatások idővel felülírhatják ezeket a jeleket, hosszabb ideig megőrződnek, ha újra és újra megismételjük a kezeléseket.
Miért a MagnetSpace 3D elemző készüléket választottam?
Mert a maga nemében egyedülálló biorezonanciás készülék, alkalmas a teljes emberi szervezet biofizikai állapotának felmérésére, vizsgálatára, információs szintű kezelésére.

A készülék előnyei:

A MagnetSpace 3D elemző készülék lehetővé teszi, hogy a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát gyorsan és mindenféle káros mellékhatás nélkül felmérjük. A szerv és szerv rendszer állapotának automatikus elemzése, valós időben, fájdalommentes és veszélytelen állapotfelmérés, testi szintű beavatkozás nélkül.
Használata gyors és könnyű, nagy pontosságú eredmények a betegségek biofizikai hátterének felderítése még mielőtt a tünetek megjelennének.

Emellett a MagnetSpace 3D elemző készülék alkalmas a különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívan működnek-e a szervezetben.
A vizsgált szerven belüli problémák helyének pontos meghatározására.

Jelentkezzen be állapotfelmérésre: +36/70-671-6565

A gyógyulás képessége benned van.
A terapeuta csak hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld.”
Richard Bach

Olvassa el, hogyan segítek Önnek Magnetspace3d készülékemmel!

A Magnetspace3d egyedülálló biorezonanciás készülék, alkalmas a teljes emberi szervezet biofizikai állapotának felmérésére, vizsgálatára, információs szintű kezelésére.

Lehetővé teszi, hogy teljes szervezetének aktuális energetikai állapotát gyorsan és káros mellékhatás nélkül felmérjük. Ha megengedi, hogy megvizsgáljam, olyan problémákat előzhet meg, amelyek csak a jövőben jelentkezhetnek.

Zárja ki a kockázatokat és legyen nyugodt egészségét illetően! Küldje el kérdését vagy kérjen időpontot az alábbi gombra kattintva:

TOP
Küldjön üzenetet, kérjen időpontot itt!
Hamarosan válaszolok Önnek. Kérem adja meg az alábbi adatokat és nyomja meg a küldés gombot!